Slagbomen

Een slagboom wordt veel gebruikt om te bepalen welke voertuigen wel, maar vooral welke voertuigen geen toegang tot uw terrein krijgen. Een slagboom kan zowel met de hand als automatisch worden bediend. Neem een kijkje in ons assortiment en kies de geschikte slagboom!

Categorieën
Filter op prijs

Waar worden slagbomen gebruikt?

Slagbomen zijn een veelgebruikt middel om toegang tot een terrein te regelen. Plekken waar u dit tegenkomt zijn onder andere:

  • Bedrijventerreinen
  • Campings
  • Parkeerplaatsen
  • Bruggen
  • Spoorwegovergangen

Ook op andere plekken kunt u slagbomen tegenkomen. Echter is dit niet de enige manier om de toegang tot een terrein te regelen. Bij DB Hekwerk hebben wij een ruim aanbod aan diverse soorten poortopeners!

De voordelen van een automatische slagboom

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van een automatische slagboom. Zo is een van de voordelen van een elektrische slagboom tegenover een handmatige variant, dat u gemakkelijk onbevoegden buiten de deur houdt zonder dat u er extra werk aan heeft. Ook kunt u gemakkelijk voor een langere tijd het terrein afsluiten voor verkeer, bijvoorbeeld tijdens een langere vakantie.

Mocht er geen stroomaansluiting beschikbaar zijn, dan kunt u ook kiezen voor een handbediende slagboom. Deze zijn een stuk aantrekkelijker van prijs, maar wel minder praktisch omdat ze handmatig geopend moeten worden.

Onderhoud en reparaties

Onder het juiste onderhoud gaan geautomatiseerde bomen jarenlang mee. Hierom is het belangrijk dat u onderhoud laat doen door een échte specialist. Door gebruik te maken van de meest hoogwaardige merken voorzien wij uw geautomatiseerde slagbomen van gepast onderhoud.

Ook voor reparaties aan slagbomen kunt u terecht bij DB Hekwerk. Wij zorgen ervoor dat uw materiaal zo snel mogelijk weer naar behoren werkt! Om hoge kosten te besparen is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij DB Hekwerk. Mocht er een probleem zijn met uw slagboom, dan komen wij deze ter plekke repareren!

Laat DB Hekwerk uw slagboom plaatsen

De plaatsing van een elektrische slagboom is niet niks. Dit vergt maatwerk, vakwerk en inzicht. Gelukkig past dit precies bij DB Hekwerk. Wij komen graag bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken en een plan te bedenken voor de toegangscontrole van uw terrein.

Zo voorkomt u dat u verkeerde keuzes maakt bij het uitzoeken van uw nieuwe boom. Nadat u de perfecte variant heeft uitgezocht, kunt u het plaatsen aan DB Hekwerk overlaten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte partij voor het plaatsen van uw nieuwe boom. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de perfecte slagboom!