Poortautomatisering Haulerwijk

De ingebouwde motor van deze poort bleek defect te zijn, waardoor er gezocht moest worden naar een betere oplossing. We hebben besloten om een zwaardere motor te gebruiken om de poort goed te laten functioneren. De keuze viel op de Roger G30/1804, een speciaal ontworpen motor die perfect paste bij de behoeften van de poort.

Met de installatie van de Roger G30/1804 motor hebben we ook andere verbeteringen aangebracht. Deze druklijsten zijn ontworpen om onmiddellijk te reageren op eventuele obstakels, waardoor het risico op ongelukken of schade wordt geminimaliseerd. Daarnaast werden ook fotocellen toegevoegd als een extra beveiligingsmaatregel. Deze fotocellen zijn strategisch geplaatst aan beide zijden van de poort en creƫren een onzichtbare straal. Als er iets of iemand tussen de fotocellen wordt gedetecteerd terwijl de poort beweegt, zal deze direct stoppen en weer openen.

Al met al heeft de Roger G30/1804 motor en de toevoeging van nieuwe druklijsten en fotocellen de poort een stuk veiliger en efficiƫnter gemaakt. Met deze verbeteringen kunnen de gebruikers genieten van een soepele werking, wetende dat de poort optimaal presteert en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.