Poortautomatisering Drachten

In het Friese Drachten hebben we een toevoeging aan de omgeving gerealiseerd door middel van hoogwaardig dubbelstaafsmat hekwerk. Dit hekwerk is niet alleen functioneel, maar het biedt ook een esthetisch aantrekkelijke oplossing voor privacy, dankzij de zorgvuldig ingeweven privacyband.

Het hekwerk is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, waardoor het niet alleen een visueel aantrekkelijk element is, maar ook maximale veiligheid en privacy biedt. Een belangrijk onderdeel van dit project is de aanwezigheid van een loopdeur, waardoor er een handige en gemakkelijke toegang ontstaat zonder de noodzaak om de gehele poort te openen.

Voor het ultieme gemak en moderniteit hebben we ook een schuifpoort geïntegreerd, voorzien van een geavanceerde automatisering dankzij een Roger schuifpoortmotor. Deze motor maakt niet alleen het openen en sluiten van de poort makkelijk, maar biedt ook een extra laag van beveiliging. Veiligheid staat voorop bij dit project, en daarom hebben we alle denkbare veiligheidsvoorzieningen geïmplementeerd. Of het nu gaat om detectiesensoren, obstakelherkenning, of andere geavanceerde functies, we hebben ervoor gezorgd dat het hekwerk en de schuifpoort voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid.

 

Gebruikte Producten: