Poortautomatisering Burdaard

In het mooie Burdaard kregen wij de vraag om een poort te automatiseren. Deze prachtige toegangspoort is ge├╝pgraded naar een automatisch systeem, dankzij Ditec Pwr25 lineaire poortmotoren. De centrale aansturing van deze geautomatiseerde poort wordt verzorgd door de LCU30-besturing, gemonteerd op een apart verkrijgbare bevestigingskolom speciaal ontworpen voor Ditec-behuizingen. Dit garandeert niet alleen een vlotte werking maar ook een gestroomlijnde en discrete integratie van de besturingscomponenten.

Veiligheid staat bij automatische poorten hoog in het vaandel, en daarom is de poort uitgerust met sluitveiligheid dankzij fotocellen van Zoom180. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een nauwkeurige detectie en voorkomt ongewenste sluiting in het geval van obstakels, waardoor een veilige omgeving wordt gewaarborgd.

Om het gemak verder te vergroten, is de poort toegankelijk via E80 Handzenders, waardoor je de mogelijkheid hebt om de poort op afstand te openen. Maar het gaat nog verder; met de toevoeging van een gsm-module wordt de poort een naadloos onderdeel van jouw dagelijks leven, waar je ook bent. Of je nu thuis bent of op vakantie, de poort kan eenvoudig worden bediend via je smartphone, waardoor je volledige controle hebt over de toegang, zelfs vanaf je vakantieadres.

Gebruikte Producten: