Draaipoort openers

Draaipoort openers maken het mogelijk om uw draaipoort met een simpele druk op de knop open te laten zwaaien, voor het ultieme gemak én een extra beveiligingslaag. Of u nu gemotoriseerde lineaire of knikarm poortopeners zoekt, bij DB Hekwerk hebben we jarenlange ervaring met deze technologieën en zetten we deze graag in om uw draaipoort op maat voor u te automatiseren. Slimme draaipoort openers kopen doet u bij DB Hekwerk!

Categorieën
Filter op prijs

Waarom u zou kiezen voor gemotoriseerde draaipoort openers?

Gemotoriseerde draaipoort openers zijn zeker een investering, dus vragen veel mensen zich af of het de prijs wel waard is. Wij zijn van mening van wel, zeker als u kijkt naar al het gemak dat u uzelf hiermee cadeau doet.

Bovendien zorgt het geautomatiseerde mechanisme ervoor dat ongewenste bezoekers uw erf niet zomaar kunnen betreden, wat vooral van belang is als u bijvoorbeeld een bedrijf heeft waar kwetsbare informatie voor het oprapen ligt. Ook voor thuisgebruik kan het echter zijn dat u voor de gemoedsrust wel wat extra beveiliging kunt gebruiken; ook daarvoor zijn de draaipoort openers van DB Hekwerk ideaal.

Verschillende soorten draaipoort openers

Hoewel er verschillende soorten draaipoort openers bestaan, zijn de lineaire en de knikarm variant het meest voorkomend. Deze werken als volgt:

  • Lineaire draaipoortopeners zijn ideaal voor situaties waarin de ruimte beperkt is, omdat ze de poort recht naar achteren openen, parallel aan het hek. Hierdoor is er geen extra ruimte aan de zijkanten nodig. Dit maakt ze perfect voor kleinere opritten of locaties met weinig manoeuvreerruimte.
  • Knikarm draaipoortopeners openen uw draaipoort met behulp van een scharnierende arm. Deze openers bieden juist een brede openingshoek en zijn geschikt voor grotere opritten en terreinen. Als u graag een traditionele uitstraling van uw draaipoort wilt behouden, zijn deze openers een goede keuze.

Naast openers voor draaipoorten vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld ook garagedeuropeners, schuifpoortopeners en algemene poortopeners. Mocht u een ander type poort hebben dan een draaipoort, dan hebben deze mogelijk uw voorkeur.

Geautomatiseerde draaipoorten met behulp van DB Hekwerk

Bij DB Hekwerk kunt u uw bestaande draaipoort laten automatiseren met onze hoogwaardige draaipoort openers. Deze bieden diverse voordelen:

  • Geschikt voor industrie en particulier: Of u nu een industrieterrein wilt beveiligen of uw huis wilt automatiseren, onze openers zijn geschikt voor elke situatie.
  • Diverse motoropties: We bieden bovengrondse, ondergrondse en knikarmmotoren, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.
  • Veilige automatisering: Wij helpen u uw draaipoort probleemloos te voorzien van een beveiligde automatisering en poortopener om uw eigendom te beschermen.
  • Maatwerk: Onze poortopeners zijn altijd maatwerk, waarbij we rekening houden met factoren zoals het gewicht van uw draaipoort, de windbelasting en de gebruiksintensiteit.
  • Diverse toegangsmogelijkheden: U kunt voor uw draaipoort opener kiezen uit verschillende toegangscontrole-opties, waaronder intercomsystemen, uitrijlussen, kentekenherkenning, sleutelschakelaars, afstandsbedieningen, tijdklokken, gsm-openers, tags en pasjes. Deze flexibiliteit stelt u in staat om de toegang tot uw terrein precies af te stemmen op uw behoeften.

Draaipoort openers kopen bij DB Hekwerk

Voor hoogwaardige draaipoort openers bent u bij DB Hekwerk aan het juiste adres. Als gecertificeerd verkoper zijn wij niet alleen experts in het automatiseren van draaipoorten, maar bieden we ook de technische deskundigheid om de aanleg optimaal te laten verlopen.

Of u nu een industriële draaipoort of juist een poort voor uw eigen woning heeft, wij hebben de kennis én producten om uw toegangspoort te automatiseren en zo uw eigendom te beveiligen. Hebben wij uw vertrouwen gewonnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw draaipoort kunnen transformeren met onze krachtige draaipoort openers op maat.