Poort reparatie

Naast het plaatsen van poortautomatisering verzorgen wij bij DB Hekwerk ook poort reparatie. Mocht er bij uw poort een storing voorkomen, dan staan wij altijd voor u klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de perfecte partij om storingen aan uw elektrische hekwerk of poort te verhelpen! Mocht u dus een probleem ondervinden, neem dan snel contact met ons op voor professionele poort reparaties!

Poort reparatie

Wat voor poort reparatie voeren wij uit?

Er bestaan veel verschillende soorten poorten, die elk verschillende problemen kunnen hebben en dus ook een andere reparatie vereisen. Wij repareren de volgende soorten poorten:

 

Verder zijn wij gespecialiseerd in reparaties voor geautomatiseerde slagbomen, hekken en andere toegangspoorten. Wij werken altijd met hoogwaardige werken en gebruiken originele onderdelen om uw poort te repareren.

Waarom kiest u voor DB Hekwerk?

DB Hekwerk heeft meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van zeer uitdagende projecten. Om storingen aan uw poort te voorkomen verzorgen wij naast de reparaties ook poort onderhoud. Zo kunt u na aanschaf van uw poort automatisering bij DB Hekwerk een onderhoudscontract afsluiten.

Met zo’n contract komen wij jaarlijks bij uw langs om uw hekwerk te controleren op storingen en zo voorkomt u dure reparaties. Mocht u geïnteresseerd zijn in het afsluiten van een onderhoudscontract bij DB Hekwerk, neem dan contact met ons op!

Elektrische poort reparatie laat u natuurlijk uitvoeren door DB Hekwerk

Wanneer uw geautomatiseerde poort gebreken vertoont, kan DB Hekwerk u helpen. Gaat uw elektrische poort niet open? Dan kunnen er een aantal dingen aan de hand zijn. Zo kan de motor niet voorzien worden van stroom door bijvoorbeeld een stroomstoring. Ook kan het zijn dat de torsieveer gebroken is of niet meer goed werkt. Als laatste kan het zo zijn dat de poortopener niet genoeg kracht kan voorzien om de poort te openen. 

Geautomatiseerde poorten zijn gecompliceerde installaties. Daardoor is het belangrijk om bij storingen niet zelf te proberen om het probleem te verhelpen. De kans is namelijk groot dat u meer schade aanricht en het probleem zo zult vergroten. Onze gespecialiseerde monteurs zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen, zodat uw poort weer naar behoren zal werken. Bekijk op onze website wat voor poort reparaties wij al hebben uitgevoerd!

Poort reparatie 2