Poort onderhoud

Naast het verzorgen van poortautomatisering, is poort onderhoud een belangrijke service van DB Hekwerk. Als u uw bestaande poort heeft laten automatiseren is het natuurlijk van belang dat deze goed blijft werken. Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen om ervoor te zorgen dat uw automatische poort zijn kwaliteit behoudt. Ook zijn er een aantal zaken die u beter door een vakman kunt laten doen. Natuurlijk kunt u DB Hekwerk inschakelen voor het allerbeste poort onderhoud!

Poort onderhoud

Uw poort zelf onderhouden

Om de levensduur van uw poort te verlengen kunt u zelf ook een aantal dingen onderhouden. Zo vergroot u de kans dat storingen uitblijven. Bij onderhoud dat u zelf kunt uitvoeren, kunt u bijvoorbeeld denken aan: 

  • Smeren van assen met olie
  • Invetten van rubberafdichtingen, zodat ze soepel blijven
  • De veren van de poort smeren met een in olie gedrenkte doek
  • Controleer de vergrendeling, smeer eventueel in met olie

Als u regelmatig deze zaken controleert bij uw automatische poort, verkleint u de kans op storingen en problemen aanzienlijk. Echter zijn er ook een aantal dingen die u niet zelf kunt uitvoeren. Om de kwaliteit van uw poort te behouden, is het verstandig om een professional in te schakelen. Dankzij jarenlange ervaring is DB Hekwerk hier uitermate geschikt voor. 

 

Onderhoud laten uitvoeren door DB Hekwerk

Om ervoor te zorgen dat uw poort nog jarenlang meegaat, is het verstandig om onderhoud uit te laten voeren door een professionele partij. Door tijdig poort onderhoud uit te laten voeren door een echte vakman kunt u problemen met uw hekwerk voor zijn. Zo kunt u hoge kosten voorkomen.

Storingen zorgen vaak voor de hoogste kosten en hier kunt u zelf beter niet aan gaan zitten sleutelen. Mocht er toch iets kapot zijn gegaan aan uw poort, dan kunt u DB Hekwerk ook inschakelen voor poort reparatie. Hoe dan ook, DB Hekwerk staat altijd voor u klaar voor het beste poort onderhoud.