Onderhoud en reparaties

DB hekwerk voorziet met zorg uw bestaande slagbomen, hekwerk of toegangspoorten van automatisering. Daarnaast zorgen wij ook voor onderhoud en reparaties van uw geautomatiseerde slagbomen, hekken en toegangspoorten. Wij werken met diverse hoogwaardige merken en repareren daarom met originele onderdelen.

Onze vakkundige monteurs zijn zeer gespecialiseerd en zijn daarom in staat doeltreffende reparaties en onderhoud uit te voeren. Wij zijn zeer flexibel, daarom werken wij zowel met onderhoudscontracten als eenmalig onderhoud! Onderhoud of reparatie nodig? Bel of mail DB Hekwerk!

DB Hekwerk onderhoud en reparaties klein

Waarom is regelmatig onderhoud belangrijk?

Wanneer u uw toegangspoort of hekwerk heeft laten automatiseren door DB Hekwerk, mag u er van uit gaan dat de automatisering zijn volledige levensduur mee gaat. Om zijn levensduur te verlengen, is het essentieel om de geautomatiseerde hekken regelmatig te onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan het soepel houden van de bewegende onderdelen of het controleren van de elektronica en bijbehorende motoren.

Naast het verlengen van de levensduur van uw poortautomatisering, zorgt regelmatig onderhoud er voor dat storingen uitblijven. Omdat onze monteurs alles grondig controleren, bent u eventuele fouten en onnodige schades voor.

Reparatie slagboom klein

Reparaties nodig?

Vertoont uw toegangspoort gebreken, heeft hij schade opgelopen of is er een storing? Dan kunt u altijd terecht bij DB Hekwerk voor reparaties. Omdat wij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring hebben op het gebied van geautomatiseerd hekwerk en bijbehorende systemen, kunnen wij in elk geval u helpen. Bovendien zijn wij in staat originele onderdelen van de hoogwaardige merken te verkrijgen, zodat wij een gerichte reparatie kunnen verrichten.

Merken waar wij mee samenwerken zijn:

  • Roger
  • Ditec/Entrématic
  • Kopal
  • Faac
  • Genius
  • Beninca
  • Nice

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op.

Een onderhoudscontract bij DB Hekwerk

Om u te verzekeren van regelmatig onderhoud, kunt u bij DB Hekwerk een onderhoudscontract afsluiten. In dat geval komen onze monteurs ten minste één keer per jaar bij u langs om alle onderdelen en bijbehorende systemen te controleren op fouten of defecten. Mocht er iets zijn, dan kunnen wij ter plekke direct de nodige reparaties uitvoeren.

Ook een onderhoudscontract afsluiten bij DB Hekwerk? Neem dan vooral contact met ons op! Liever een losse reparatie of onderhoud? Ook dat is mogelijk. Bel naar 0615549955 of stuur een email naar info@dbhekwerk.nl en plan het onderhoud of de reparatie in!