Montage

Naast het leveren van alle gewenste producten, is DB Hekwerk ook expert in het monteren van de automatisering voor uw poort. In combinatie met de aankoop van de benodigde producten, kunnen wij een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden voor de montage van het systeem.

Montage schuifpoort automatisering

Ook het monteren van automatisering voor een schuifpoort is voor ons geen enkel probleem. Door jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passende schuifpoort leveren en monteren. Neem voor vragen contact met ons op!

Zwarte automatische draaipoort

Montage draaipoort automatisering

DB Hekwerk is gespecialiseerd in het leveren en monteren van automatisering voor uw draaipoort. Naast het monteren van de automatisering, plaatsen wij ook alle kabels en het bevestigingsmateriaal, zodat u volledig ontzorgd wordt.

Bij ons is installatie van draaipoort automatisering vaak in één dag mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u een passend advies aan te bieden.

Plaatsen van slagbomen

Verder plaatsen we bij DB Hekwerk ook geregeld slagbomen. Doordat dit een ingewikkeld proces is, is het belangrijk dat de plaatsing zeer veilig gebeurt. DB Hekwerk kan naast het plaatsen u een passend advies geven over welke slagboom het beste past bij uw situatie. Wij kunnen altijd even bij u langskomen om te overleggen wat voor u de beste keuze is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!