Diensten

Storing, onderhoud of reparatie.

Verleng de levensduur van uw aanschaf!

Hoe? Met goede en doeltreffende service en onderhoud. DB Hekwerk Automatisering komt graag bij u langs om de motoren, de elektronica en de bewegende delen van uw poort of slagboom duurzaam te onderhouden. Zo bent u er zeker van dat u de levensduur optimaal benut en uw hekwerk telkens bedrijfszeker inzet.

DB Hekwerk is door jarenlange ervaring bekend met bijna alle automatiseringen, poorten, slagbomen en toegangscontrolesystemen. En heeft toegang tot alle onderdelen voor alle merken.

Storing?

Weet DB Hekwerkautomatisering te vinden. Bel 06 15 54 99 55  voor een adequate en snelle oplossing. Ook per e-mail kunt u storingen melden: info@dbhekwerk.nl.

Bij een storingsmelding stuurt u enkele foto’s van de poort, merk automatisering, typeplaatje, en de locatie van de poort of slagboom. dan kunnen wij snel reageren.

Onderhoud?

Vaak een vergeten item! Geniet nog lang van uw aanschaf met een onderhoudscontract van DB Hekwerkautomatisering.

Reparaties?

Bel voor een afspraak. Uw geautomatiseerde hekwerk snel en vakkundig gerepareerd door DB Hekwerkautomatisering.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. een kapotte fotocel of een verdraaid portaal kunnen er al voor zorgen dat het gehele systeem niet meer werkt. Ook de weersinvloeden hebben impact op de werking  en staat van de automatisering. Maak een afspraak voor een onderhoudscontract of éénmalig onderhoud.

Veel voorkomende merken: Roger, Ditec/Entrématic, Kopal, Faac, Genius, Beninca, Nice, enz.

Montage?

Ook voor de montage van Slagbomen, Poortautomatiseringen, Toegangscontrole, Hekwerk, terreininrichting en vele andere randzaken kunt u terecht bij DB Hekwerk. Maak vandaag nog een afspraak, bel of vraag een offerte aan. info@dbhekwerk.nl of bel: 06 155 499 55.